Rólunk

NAGY ANNAMÁRIA

Vezető coach, tanácsadó, közgazdász

+3620/ 437-42-28

info@uzletiiranytu.hu

Üdvözöllek!

Célom, hogy segítsek az üzleti, munkahelyi életedben fejlődni, elérni céljaidat, megoldani problémáidat.

Teszem ezt a coaching és a tanácsadás eszközeivel.
Az elmúlt években vezetőként dolgoztam, de a ranglétra minden fokát megjártam. Ennek során megtapasztaltam, hogy vezetővé válunk, nem annak születünk. Voltak problémáim, konfliktusaim, nehézségeim a vezetői ténykedésem során, megtapasztaltam mit jelent csapatot vezetni, motiválni, problémákat megoldani, elérni, hogy a kitűzött célok megvalósulhassanak.
Néhány éve kaptam egy figyelmeztetést, amely miatt műtéti beavatkozásra volt szükség. Ekkor döntöttem el: változtatnom kell! Elindultam az önismereti úton és folyamatosan fejlődtem, változtam. Ennek eredményeként a tavalyi év során meghoztam a döntésem: a továbbiakban másoknak segítek meghozni a számukra szükséges döntéseket, segíteni változtatni, ha arra van szükség, továbblépni, megoldani a problémákat, valamint fejlődni saját területükön.
Vezetői tapasztalatomat felhasználva tanácsadóként segítem a cégeket abban, hogy vezetőik, szervezetük fejlődjön, képes legyen alkalmazkodni az elvárásokhoz, kihívásként élni meg a mindennapokat.
Hiszem azt, hogy a saját sorsunkat mi alakítjuk, megfelelő hozzáállással, tudatos életszemlélettel minden elérhető. És hiszek abban, hogy mindannyian megérdemeljük, hogy úgy éljük az életünket, ahogy azt mi magunk szeretnénk.
Érezted már azt, hogy kilátástalan a helyzeted? Hogy szorongsz? Nem tudod, hogy mi és miért, de valami nem jó? Ha igen, akkor tudod, hogy mire gondolok.
Nem kell egyedül végigjárnod az utad a megoldáshoz.

TAVASZ MIHÁLYNÉ ADRIENN

Vezető coach, tanácsadó, okleveles viselkedéselemző, mediátor

+3620/290-88-40

info@uzletiiranytu.hu